Naše firma byla založena Lubomírem Kotoučem již v roce 1989, tehdy ještě jako firma na opravu elektrospotřebičů. Později po roce 1990, kdy jsme získali oprávnění pro výrobu rozvaděčů, se výroba rozšířila.

V roce 2014 jsme oslavili 25 let na trhu. Firma je rodinný podnik, který si zakládá především na pokračování tradice. Pracuje zde již druhá generace, která navazuje na úspěchy z uplynulých let a při použití nejnovějších technologií neustále zvyšuje kvalitu našich výrobků. Naší prioritou je především vysoká kvalita produktů, dobré řemeslné zpracování a osobní přístup k jednotlivým zakázkám.

V počátku našeho podnikání byly hlavní výrobní náplní dodávky technologie pro malé vodní elektrárny. V průběhu 90. let minulého století a počátkem tohoto století jsme dodali elektrotechnologie pro cca 120 vodních děl s celkovým instalovaným výkonem okolo 6.000 kW. Poklesem zájmu o vodní energetiku byla v polovině 90. let minulého století rozšířena výroba rozvaděčů, která nyní tvoří hlavní nosný výrobní program firmy. V současné době je produkce zaměřena především na výrobu rozvaděčů a technologické dodávky. V menší míře jsou prováděny i elektromontáže, servis, revize a prodej materiálu.

V oblasti rozvaděčové techniky vyrábíme rozvaděče NN pro různé účely průmyslové i občanské výstavby. Pro průmyslové účely dodáváme rozvaděče až do jmenovitého proudu 4000A se zkratovou odolností do 100kA.

V oblasti obnovitelných zdrojů vyrábíme a dodáváme elektrotechnologie pro malé vodní elektrárny NN a VN a pro fotovoltaické systémy na výrobu elektřiny.

V oblasti kompenzace jalové energie provádíme měření kvality sítě NN a VN, vyhodnocení celkového účiníku a harmonického zkreslení s následným návrhem a dodávkou kompenzačního rozvaděče jak v nechráněném provedení, tak rozvaděče s provedením chráněném (tzv. hrazeném). Zajišťujeme i návrhy a instalaci regulace ¼ hod. maxima.

Součástí firmy je i projekce, která zajišťuje především návrhy rozvaděčů, ale i projekty pro průmyslové a občanské elektroinstalace, včetně projektů pro MaR a projektů pro občanskou výstavbu.